Αποστολές λουλουδιών με κάθε τρόπο, σε κάθε τόπο, για κάθε λόγο!!!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας έχουμε επιλέξει τους παρακάτω τρόπους αποστολής ώστε να σας παρέχουμε την δυνατότητα να  σας εξυπηρετηθείτε για κάθε σας περίπτωση με τον ποιο οικονομικό τρόπο σε οποιοδήποτε σημείο της Κρήτης.

                          ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η αποστολή λουλουδιών σε περιοχές εντος της πόλης Ηρακλείου πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν

Οι ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ  παραδόσεις για τους νομούς Χανίων- Ρεθύμνης- Λασιθίου  υπάρχει η χρέωση των 5 ευρώ και αφορά παραδόσεις που εκτελούνται για τα κέντρα των μεγάλων πόλεων παραδείγματος χάρη ,  Χανιά, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα, Μοίρες, Ελούντα, Άγιος Νικόλαος, Αρκαλοχώρι, Κίσσαμο.

Αποστολή ΕΚΤΟΣ των ορίων της  πόλης Ηρακλείου για ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ παράδοση έχει τα παρακάτω κόστη τα οποία και είναι υπολογισμένα βάση χιλιομετρικών αποστάσεων και χρόνου εκτέλεσης της αποστολής.

 

Καλλιθέα

5€

ΜΑΛΑΔΕΣ

Εσταυρωμένος

4€

Τ.Ε.Ι

5€

Μαραθίτης

8€

Βασιλειές

10€

Κνωσός (Αρχαιλ.Χώρος)

6€

Αγία Ειρήνη-Σπήλια

10€

Φοινικιά

5€

Καρτερός

5€

Κοκκίνη Χάνι

12€

Γούρνες Γουβών

15€

Γούβες

20€

Ανάληψη Χερσονήσου

22€

Χερσόνησος

25€

Χερσόνησος

25€

Σταλίδα

30€

Μάλια

30€

Πεζά

20€

Βούτες

15€

Γούρνες Ηρακλείου

7€

ΠΕΠΑΓΝΗ

5€

Γάζι

5€

Τσαλικάκι

5€

Λινοπεράματα

5€

Ρογδιά

12€

Τύλισος

15€

Λυγαριά

20€

Αγ.Πελαγία

25€

Φόδελε

30€

Σταυράκια

10€

 

 

 

Προγραμματισμένες παραδόσεις σε όλη την Κρήτη και την Επικράτεια

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την αποστολή του δώρου σας σε οποιαδήποτε περιοχή με το χαμηλότερο κόστος των 5ευρω αρκεί να  είναι εφικτή από παραδόσεις  και να έχουμε μία με δυο ημέρες νωρίτερα την παραγγελία σας. Έτσι Πχ παραγγελία που δίνετε σε εμάς 1με 2 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα και πριν τις 3:00  Π.Χ κάποιο απομακρυσμένο χωριό στην Κρήτη θα παραδοθεί με χρέωση μόνο 5ευρω  αντί κάποιου πιθανόν υψηλό τίμημα κομίστρων

Όλες οι προγραμματισμένες παραδόσεις σε χρόνο νωρίτερο των 2-3 ημερών  μας διευκολύνουν στην διεκπεραίωση των εργασιών μας  και έτσι επωφελείστε το χαμηλό κόστος παράδοσης.

 

 

 

 

 

 

back