Green Deal

Το ανθοπωλείο μας έχει δημιουργήσει την υπηρεσία Green Deal από το 2004.  Πολλές επιχειρήσεις,γραφεία,cafe restaurant έχουν την δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τους αλλά και στους εργαζόμενους, ένα ευχάριστο περιβάλλον με φυσικά  λουλούδια στον χώρο της υποδοχής αναβαθμίζοντας το prestige και την αισθητική του εργασιακού τους χώρου.

  • Προσφέρουμε

Ολόφρεσκα λουλούδια  κάθε εβδομάδα.

Δωρεάν αποστολή στο χώρο σας.

Εγγύηση 7 ημερών.

Χονδρική τιμή λουλουδιών . 

Πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Στυλ και χρώματα λουλουδιών  σε αρμονία με τον χώρο σας.

The Style 

Το στιλ τα χρώματα και η επιλογή των επιμέρους διακοσμητικών στοιχείων θα γίνουν πάντα σε συνεννόηση μαζί σας ή με τον υπεύθυνο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού  του χώρου σας. Ωστόσο η εμπειρία μας στην διακόσμηση θα σας προτείνει πολλές και διαφορετικές λύσεις που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους ποιο ιδιαίτερους χώρους!

Τα Λουλούδια

 Είμαστε σε συνεχή λειτουργία από το 1980 όλα αυτά τα χρόνια η αγάπη μας για τα λουλούδια μας έχει δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να σας διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία σε λουλούδια αλλά και χρώματα σχεδόν όλο τον χρόνο.

Στην υπηρεσία Green Deal έχουμε έτοιμες προτάσεις, αλλά σίγουρα μπορούμε να υλοποιήσουμε και την δική σας φέρνοντας τα αγαπημένα σας άνθη σε εβδομαδιαία βάση..

Ευελιξία Συνδρομής

    Κάθε επιχείρηση έχει και  διαφορετικές ανάγκες λειτουργίας. Έτσι και εμείς καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες που προκύπτουν έχουμε προσαρμόσει τα πακέτα μας με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις δικές σας ιδιαιτερότητες είτε πρόκειται για εποχιακή επιχείρηση είτε με συνεχόμενη λειτουργία. Εκτός τον χρόνο φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε και τις ανάγκες που μπορεί να έχει ένα σπίτι ή μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα έως και μια μεγάλη επιχείρηση με διαφορετικούς ,χώρους λειτουργίας όπως ενα πλοίο  εσωτερικής γραμμής(receptions- restorand- souites).

    Η συνδρομή την έχουμε ορίσει σε Μηνιαία –τρίμηνη- εξάμηνη και σε έτος.

Επίσεισ  διαφορετικές επιλογές σε λουλούδια που καλύπτουν οποιαδήποτε αισθητική του δικού σας χώρου.

   Σε κάθε περίπτωση το κόστος της συνδρομής είναι αντιστρόφως ανάλογο με την χρονική σύμβαση αλλά σε κάθε περίπτωση σας παρέχουμε κόστος χονδρικής αγοράς λουλουδιών με εγγυημένη ποιότητα στην πόρτα σας!.

Just a flowers

Ίσως είστε από αυτούς που τους εκφράζει ένα είδος λουλουδιού. είτε είναι αυτό που ταιριάζει στο δικός σας χώρο ειτε στον δικό σας χαρακτήρα Κάποιες φορές η αρχιτεκτονική του χώρου απαιτεί ένα είδος λουλουδιού .π.χ. ένα ολόλευκο γραφείο πιθανόν να ζητήσει και ολόλευκους κρίνους. Άλλες φορές πάλι ο  ιδιοκτήτη του χώρου νιώθει χαρά όταν δίπλα του έχει διάφορα χρώματα μόνο από τριαντάφυλλα. 

Πολλές Προτάσεις 

  Σε 2  Διαστάσεις

 Λουλούδια Εποχής

Αφορά μπουκέτο που αποτελείτε με εποχιακά άνθη διαφορετικά κάθε μήνα.

Έτσι παραδείγματος χάρη μπορεί να έχουμε για δυο εβδομάδες χαμομήλι 

μια εβδομάδα ζουμπούλια την άλλη αρωματικές φρέζιες και όλες αυτές τις υπέροχες εναλλαγές που η φύση μας προσφέρει στον χώρο μας.  

1 Ενδιαφέρουσα ιδέα

σε 2 διαφορετικές προτάσεις

Stylish flowers

Η κατηγορία αυτή αφορά ένα μπουκέτο μια σύνθεση που είναι εναρμονισμένη με το ιδιαίτερο στυλ του χώρου. π.χ.

 ανθοδέσμη μόνο από τροπικά φυλλώματα ή μια minimal σύνθεση από ορχιδέες σίγουρα θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας!

1 Ξεχωριστή πρόταση όπως και ο χώρος σας!!!

our expertise

Flowers delivery

Σε κάθε τόπο και με κάθε τρόπο. Κατόπιν συνεννοήσεως και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες φέρνουμε τα λουλούδια στην πόρτα σας σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα παράδοσης. Συνήθως Δευτέρα για μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!!!

εγγυηση 7 ημερων

Η ποιότητα μας είναι εγγυημένη!!!Φρέσκα λουλούδια για 7 εργάσιμες ημέρες στον χώρο σας.Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει αστοχία τότε τα αντικαθιστούμε χωρίς χρέωση.

boxing service

Όλα τα προϊόντα μας μεταφέρονται σε ειδική συσκευασία ώστε να είναι η ποιότητα των λουλουδιών μας να φτάνει σε εσάς πάντα σε άριστη κατάσταση.

companies we've worked with

back