Παραδόσεις από το filo.gr γίνονται σε όλη την επικράτεια 

Αποστολές λουλουδιών με κάθε τρόπο, σε κάθε τόπο, για κάθε λόγο!!!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας έχουμε επιλέξει τους παρακάτω τρόπους αποστολής ώστε να σας παρέχουμε την δυνατότητα να  σας εξυπηρετηθείτε για κάθε σας περίπτωση με τον ποιο οικονομικό τρόπο σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος.

Για αυθημερόν αποστολές σε όλη την Ελλάδα.(εκτός Κρήτης)

Αυθημερόν αποστολές σε όλη την Ελλάδα  γίνονται αλλά πιθανόν να υπάρχει διαφοροποίηση σε υλικά συσκευασίας π.χ. πήλινο κασπώ χρώμα και οτιδήποτε άλλο το οποίο θα ενημερωθείτε .και θα εκτελεστεί από επιλεγμένους συνεργάτες μας Στις αυθημερόν αποστολές η χρέωση μεταφορικών είναι 5ευρω.πιθανη διαφοροποίηση κόστους θα οφείλετε από την χιλιομετρική απόσταση του παραλήπτη , σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ,και αν για  οποιοδήποτε λόγο δεν συμφωνείτε για τις πιθανές  χρεώσεις μεταφοράς  τότε θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας άμεσα.  Για αποστολές λουλουδιών σε ειδικές μέρες και αργίες απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα στο 210-3001919

Προγραμματισμένες παραδόσεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την αποστολή του δώρου σας ακριβές αντίγραφο των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  σε οποιαδήποτε περιοχή με το χαμηλότερο κόστος των 5ευρω αρκεί να  είναι εφικτή από παραδόσεις  και να έχουμε μία με δυο ημέρες νωρίτερα την παραγγελία σας. Έτσι Πχ παραγγελία που δίνετε σε εμάς 1με 2 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα και πριν τις 3:00  θα παραδοθεί με χρέωση μόνο 5ευρω  έναντι πιθανόν υψηλότερου τιμήματος που θα έχει η άμεση αποστολή του και εξαρτάτε από τις χιλιομετρικές αποστάσεις από την έδρα αποστολής του δώρου σας. Όλες οι προγραμματισμένες παραδόσεις σε χρόνο νωρίτερο των 2-3 ημερών  μας διευκολύνουν και εσείς επωφελείστε του χαμηλού κόστους παράδοσης.

Προγραμματισμένες παραδόσεις σε όλη την Αθήνα

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την αποστολή του δώρου σας σας ακριβές αντίγραφο των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής με το χαμηλότερο κόστος των 5ευρω αρκεί να  είναι εφικτή από παραδόσεις  και να έχουμε μία εργάσιμη ημέρα νωρίτερα την παραγγελία σας. Έτσι Πχ παραγγελία που δίνετε σε εμάς 1 εργάσιμη ημέρα νωρίτερα και πριν τις 3:00  θα παραδοθεί με χρέωση μόνο 5ευρω  την επόμενη εργάσιμη ημέρα έναντι πιθανόν υψηλότερου τιμήματος που θα έχει η άμεση αποστολή του και εξαρτάτε από τις χιλιομετρικές αποστάσεις από την έδρα αποστολής του δώρου σας .Όλες οι προγραμματισμένες παραδόσεις σε χρόνο νωρίτερο της μίας εργάσιμης ημέρας   μας διευκολύνουν στην διεκπεραίωση των εργασιών και εσείς επωφελείστε του χαμηλού κόστους παράδοσης.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810242648

back